12. september 2017

Fagligt Nyt 2017 - stadig ledige pladser

Fagligt Nyt er et seminar for alle, der arbejder med svineproduktion – og som gerne vil holde sig orienteret om, hvad vi arbejder med i SEGES Svineproduktion, og hvad der rører sig i branchen. Det er for dyrlæger, rådgivere, undervisere og andre branchefolk. Det er for dig!
Det er med deltagelse af alle svinerådgivere fra SvineRådgivningen når SEGES Svineproduktion afholder Fagligt nyt d. 26. og 27. september 2017. Og det er en klar prioritet fra ledelsens side, at alle svinerådgivere hos dem får del i nyeste viden inden for dansk svineproduktion. Det er rådgiverne glade for.

I år sætter vi blandt andet fokus på emnet ’Public Concern’. Der er stor bevågenhed i offentligheden på emner som kastration, halebid, MRSA og brug af zink. Det er områder, vi arbejder med for at finde gode og holdbare løsninger. Til Fagligt Nyt præsenterer vi resultaterne af vores undersøgelser på disse emner. Men der er også mange andre emner på programmet - du får 32 korte indlæg over to dage.

Kom med, spørg ind, diskutér. Du kan kun få endnu mere viden med dig hjem til dit daglige arbejde.

Vi glæder os til at se dig til to dage med masser af fagligt indhold og socialt netværk.