1. marts 2018

Derfor skal du tilmelde dig So-seminaret – få pladser tilbage!

En stigende produktivitet kræver en tilpasning af so-anlægget. Men hvor tager man fat – og hvad skal man især være opmærksom på? Få svarene til So-seminaret, der sætter fokus på fremtidssikring af soholdet. Tilmeld dig nu, hvis du være sikker på en plads!

OBS: Seminaret er udsolgt 

I takt med at produktiviteten i soholdet stiger, er det vigtigt, at du løbende tilpasser dit soanlæg. Uden tilpasning vil der nemt opstå flaskehalse, der i sidste ende forringer din bundlinje. Løsningen er ikke ens for alle. Til so-seminaret kan du lade dig inspirere af Hans Juul Jessen, svineproducent fra Varde, der fortæller, hvordan han har grebet kapacitetsudfordringerne an. Sammen med tre andre foredragsholdere lægger de op til en fælles diskussion om, hvad du kan gøre, og hvad du skal være opmærksom på.

Tilmeldingerne strømmer ind til so-seminaret

Det er stadig ledige pladser til seminaret, men der har været en overvældende interesse og mange har allerede tilmeldt sig.

”Vi har fået sammensat et rigtig godt program for seminaret, der både kan inspirere, men også lægger op til gode diskussioner. Det er dejligt, at der er så mange, der allerede har tilmeldt sig”, siger Lisbeth Shooter, afdelingsleder i SEGES Svineproduktion.

Der er tilmeldingsfrist d. 12. marts, men tilmeld dig allerede nu, hvis du vil være sikker på en plads.

Til seminaret kan du også høre om:

  • Optimering af sofodring
  • Flere grise skal overleve
  • Dyb inseminering – fordele og ulemper
  • Inspiration til, hvordan du opnår de mest optimale resultater

Vi glæder os til at se dig.