8. juli 2020

Årets særlige indsats: Indstil nu

Kender du en griseproducent, som gør en særlig indsats for dansk griseproduktion? Så indstil ham eller hende til prisen ”Årets særlige indsats”.

Overalt i Danmark er der dygtige og passionerede griseproducenter, som hver dag arbejder på at udvikle erhvervet. Det er dem, vi hylder ved at uddele prisen ”Årets særlige indsats”, når vi ses til ”Viden på tværs”.

Hvad enten du er landmand, konsulent, dyrlæge, familie eller på anden måde har en relation til en dygtig svineproducent, kan du indstille til prisen. Deadline er den 15. august.

Stolt over anerkendelsen

Sidste år blev prisen uddelt til Jens Gudike Fly Christensen.  Han var blevet indstillet af sin dyrlæge for at bygge bro mellem by og land via sin Facebook-side.

”Jeg var enormt stolt over at vinde og over at min dyrlæge indstillede mig. Det, at andre anerkender, at man gør en forskel, er virkelig stort,” siger han i dag. I år er Jens Gudike Fly Christensen selv i dommerkomitéen, og han glæder sig til at se indstillingerne.

”Det er selvfølgelig fedt at vinde. Men jeg synes faktisk også, det at blive indstillet, var en ære i sig selv. Derfor håber jeg, at så mange som muligt vil indstille de dygtige griseproducenter, der er,” siger han.

Indstil nu

Hvad enten du er landmand, konsulent, dyrlæge, familie eller på anden måde har en relation til en dygtig svineproducent, kan du indstille til prisen. Den kan ske inden for følgende fire kategorier

  • Hele haler
  • Den gode arbejdsplads
  • Løsgående, diegivende søer
  • Andet