Dato: 15. november 2018 Online

Webinar: Lokalbedøvelse før kastration

Fra 1. januar 2018 har du og dine ansatte mulighed for selv at lokalbedøve pattegrise forud for kastration. På dette webinar går vi i dybden med, hvordan du implementerer disse nye arbejdsrutiner, så du kommer bedst mulig fra start.

Fik du ikke hørt foredraget om lokalbedøvelse før kastration til Svinekongressen - eller har du måske behov for at få uddybet det yderligere - så får du nu muligheden.

Lokalbedøvelselse af dine pattegrise vil kræve nye arbejdsrutiner - SEGES Svineproduktion afholder derfor et webinar, hvor vi går i dybden med, hvordan du kastrerer, og hvordan du får de nye arbejdsrutiner implementeret.

I webinaret kan du høre erfaringer fra en frontrunner, der allerede er godt i gang.

Du kan deltage i webinaret fra en computer, tablet eller telefon - vi foreslår, at du hører det sammen med dine medarbejdere, så I alle har samme udgangspunkt for at komme godt i gang.

Har du spørgsmål, du gerne vil have drøftet, så kan du på forhånd sende dem til os, så tager vi dem med fra start.

Hvorfor skal jeg lokalbedøve?

Fra 1. januar 2019 er det branchens mål, at alle pattegrise lokalbedøves forud for kastration. Der er tale om en frivillig ordning for svineproducenter, det er altså ikke et lovkrav. Men er du med i DANISH ordningen, så skal du lokalbedøve forud fra kastration. Ved DANISH besøg vil det blive kontrolleret, om du og dine ansatte har været på kursus, og at I lokalbedøver forud for kastration.

Hvis du har taget et kursus i lokalbedøvelse og også har et medicinhåndteringskursus, så har du mulighed for selv at lokalbedøve dine pattegrise, før de kastreres.