Dato: 1. juni 2022 kl. 08:30 - 1. juni 2022 kl. 19:30 Comwell Kolding

Landmand & Leder: Konferencen til landmænd, ledere og rådgivere i landbruget

D. 1. juni 2002 kan du få inspiration fra de dygtigste landmænd, rådgivere og topledere, når konferencen Landmand & Leder afholdes i Kolding. Få svar på spørgsmål som hvordan får jeg en robust økonomi? Hvordan optimerer jeg min produktion med digitale værktøjer? Hvordan kommer jeg i gang med ESG? Og hvor bevæger dansk landbrug sig i det hele taget hen?

Hvordan får du en robust økonomi? Hvordan optimerer du din produktion med digitale værktøjer? Hvordan kommer du i gang med ESG? Og hvor bevæger dansk landbrug sig i det hele taget hen? Det kan du blive klogere på den 1. juni, hvor konferencen Landmand & Leder løber af stablen på Comwell Kolding. Konferencen er skræddersyet til dig, der er leder eller rådgiver i landbruget.

Du kan blandt andet møde:

  • Landbrugsdirektør Poul Erik Jørgensen, Nykredit
  • Strategidirektør Ida Boesen, Agreena
  • Bestyrelsesformand Rasmus Alstrup, Danske Slagtekalve
  • Godsejer Poul Jacob Bønløkke, Lyngbygård Gods
  • Direktør Jonas Würtz, Go-gris
  • Erhvervsøkonomisk chef Klaus Kaiser, SEGES Innovation
  • Formand Søren Søndergaard, Landbrug & Fødevarer

Konferencen indledes med årsmødet, hvor Landbrug & Fødevarer Økonomi & Virksomhedsledelse aflægger beretning.