Dato: 25. april 2023 - 25. april 2023 Hotel Legoland, Billund

Fodringsseminar 2023

Tag med til Fodringsseminar d. 25. april og få al den vigtige viden og de nyeste indsigter om foder og fodring af grise.

Tilmeld dig Fodringsseminar d. 25. april, hvor Landbrug & Fødevarer Sektor for Gris og SEGES Innovation slår dørene op til en dag med foder og fodring i centrum.

Til Fodringsseminar kan du opleve en lang række eksperter, der står klar til at dele deres sidste nye resultater med dig – og det er bestemt ikke noget, du bør gå glip af, hvis du arbejder med foder og fodring. 

Med afsæt i de tre overordnede temaer tager Fodringsseminaret dig rundt om en række højaktuelle indlæg, og du kan blandt andet blive klogere på råvare- og foderpriser, fibervurdering, protein og lysin til drægtige søer, aminosyrer og klima indenfor:

  1. Fodring af søer og pattegrise
  2. Vækstgrise
  3. Klima

Arbejder du med foder og fodring i f.eks. fodervirksomheder, som griserådgiver, dyrlæge, forsker eller lignende, så er Fodringsseminar 2023 din mulighed for at få den vigtige viden, som du har brug, for at skabe de bedste resultater for 2023.