10. april 2019

Gratis digitalt kursus til udenlandske medarbejdere

Der er mange nye ting at lære, når man er ny medarbejder på en svinebedrift. Derfor har SEGES Akademi og SEGES Svineproduktion lavet et digitalt kursus, som gennemgår alt fra smittebeskyttelse til inseminering – målrettet medarbejdere som ikke før har arbejdet med grise.

Har du ansatte, som ikke tidligere har arbejdet på en dansk svinebedrift? Så har vi kurset! Sammen med SEGES Akademi har vi lavet kurset "Dansk svineproduktion" på fire forskellige sprog.

Kursusmaterialet er lavet i samarbejde med både landmænd og dyrlæger, og giver udenlandske medarbejdere grundlæggende viden om det at arbejde på en dansk svinebedrift.

Uanset om man har arbejdet på en svinebedrift før eller ej, er der nogle både fagligt og kulturelle forskelle, når man skal arbejde i en dansk besætning. Med kurset vil vi gerne sikre, at nye udenlandske medarbejdere får gennemgang af det at arbejde med grise i Danmark. Der er selvfølgelig oplæring af nye medarbejdere i stalden, men dette kursus skal ses som et supplement til den praktiske del.

Tag kurset online

Det digitale kursus kan tages enten samlet eller modul for modul. I hvert af modulerne er der en række tests, som skal sikre, at kursisten har forstået budskaberne i de små instruktionsvideoer.

Din udenlandske medarbejder kan tage kurset på kontoret, hjemme på sofaen eller et helt tredje sted. Han eller hun kan tage det morgen, aften eller lige præcis, når det passer ham eller hende – lige så mange gange, som han eller hun vil. Om det så er på smartphone, tablet eller computer.

Kurset er lavet på engelsk, rumænsk, ukrainsk og dansk og er gratis i resten af 2019.