Vejehold

Med værktøjet Vejehold kan du løbende følge med i, om dine grise vokser som forventet. Du kan se konsekvenser af foderskift, vaccinationer samt uforudsete hændelser som nedbrud på fodersystem og ventilationsanlæg.

Vejer du et hold grise på samme ugedag og på samme tidspunkt, får du hurtigt et godt overblik over, om tilvæksten hos dine grise er som forventet. Det kan du bruge værktøjet vejehold til.

Værktøjet har også en tilhørende logbog, hvor du kan notere forskellige oplysninger om produktionen og sidenhen sammenligne disse oplysninger med tilvæksten i den pågældende periode. Ved at bruge både værktøjet og logbogen får du hurtigt et overblik over, hvad der er årsag til eventuelle afvigelser.

Du kan bruge værktøjet i både slagtesvine-, smågrise- og farestalden, og du kan desuden anvende det både med og uden oplysninger om stiernes foderforbrug.

For at få et præcist billede af dine grises vækst, bør du gennemføre flere vejehold.

Logo med Støttet af Fødevareministeriet og EU

Yderligere information

Se vejledning til værktøjet i første fane i regnearket.

* Regnearket er udviklet til brug i MS Excel 2007 og 2010. Anvender du en anden udgave en MS Excel, kan der opstå problemer med visning af grafer.