Dato: 10. maj 2023 kl. 09:00 - 11. maj 2023 kl. 16:00 Crowne Plaza Copenhagen Towers | København

Agri Food & Climate Circle

Agri Food & Climate Circle er en international og tværfaglig konference, hvor forskere, eksperter og virksomheder fra landbrugs- og fødevarebranchen mødes for at sætte fokus på løsninger, der kan reducere fødevare- og landbrugsproduktionens klimaaftryk.

Agri-Food & Climate Circle er den første af sin slags, og ambitionen er at samle den internationale fødevareproduktion med udvikler- og forskerverdenen. Formålet er at sætte fokus på, hvordan vi i fællesskab kan være med til at reducere det klimaaftryk, vi udleder fra branchen.

Konferencen løber over to dage, og programmet kombinerer præsentationer, paneldiskussioner og debatter inden for emnerne:

  • Dokumentation af grønne initiativer
  • Cirkularitet og optimal ressourceudnyttelse
  • Forbrugernes indflydelse på den grønne omstilling
  • Bæredygtig anvendelse af jorden
  • Bæredygtig husdyrproduktion
  • Skiftet til mere vegetabilsk protein
  • Brug af bioteknologi som alternativ kilde til protein

Til konferencen kan du blandt mange høre:

  • Jais Valuer, CEO, Danish Crown
  • Cees’ t Hart, CEO & President, Carlsberg Group
  • Hanne Søndergaard, Executive Vice President, Agriculture, Sustainability & Communications, Arla Foods
  • Nicola Di Virgillo, Directorate General, EU Commission
  • Martin Scholten, advisor, Wageningen University & Research
  • Henrik Vinther Olesen, Group Vice President, CSR, Communications & Public Affairs, Salling Grou
  • Peder Tuborgh, CEO, Arla Foods