Agri-Food & Climate Circle er den første af sin slags, og ambitionen er at samle den internationale fødevareproduktion med udvikler- og forskerverdenen. Formålet er at sætte fokus på, hvordan vi i fællesskab kan være med til at reducere det klimaaftryk, vi udleder fra branchen.
Konferencen løber over to dage, og programmet kombinerer præsentationer, paneldiskussioner og debatter inden for emnerne:
- Dokumentation af grønne initiativer
- Cirkularitet og optimal ressourceudnyttelse
- Forbrugernes indflydelse på den grønne omstilling
- Bæredygtig anvendelse af jorden
- Bæredygtig husdyrproduktion
- Skiftet til mere vegetabilsk protein
- Brug af bioteknologi som alternativ kilde til protein
Til konferencen kan du blandt mange høre:
- Jais Valuer, CEO, Danish Crown
- Cees’ t Hart, CEO & President, Carlsberg Group
- Hanne Søndergaard, Executive Vice President, Agriculture, Sustainability & Communications, Arla Foods
- Nicola Di Virgillo, Directorate General, EU Commission
- Martin Scholten, advisor, Wageningen University & Research
- Henrik Vinther Olesen, Group Vice President, CSR, Communications & Public Affairs, Salling Grou
- Peder Tuborgh, CEO, Arla Foods