Vent ikke med at købe din billet – prisen stiger 3. oktober.
I år skruer vi op for konfettien, når vi skal fejre din uundværlige rolle i dansk griseproduktion, samt Grisekongressens store 40 års jubilæum.
Dét kan du se frem til
Vi har sammensat et program, der byder på de nyeste forskningsresultater og løsninger, ligesom vi skal drøfte aktuelle bevægelser i markedet, der kan påvirke din bedrift. Med 65 indlæg og 88 eksperter linet op, er der rig mulighed for at komme hjem med ny inspiration samt udveksle erfaringer med gode kolleger i branchen.
Hør blandt andet:
- Bøvl – indlæg #60
v/ Niels Villemoes, foredragsholder, cand.merc., autodidakt ekspert i ledelse, udvikling og strategi
- Kødets fortræffeligheder – indlæg #35
v/ Puk Maia Holm-Søndergaard, chefkonsulent, Landbrug & Fødevarer
- Challenges in Spanish pig production – indlæg #13
v/ Miguel Angel Higuera, Director of The Spanish Pig Farmers Association (ANPROGAPOR)
- Vores vej ind i erhvervet – indlæg #46
v/ Lasse Have Romvig, griseproducent, Lærkedal Agro, Nicklas Dam, griseproducent, Jerslev og William Kartz Johansen, griseproducent, Civagaard A/S
- Gode arbejdspladser giver stærke resultater – indlæg #12 og #25
v/ Mathias Broholm, griseproducent, Nybroh ApS