17. marts 2016

Mavesår, aminosyrer og fibre i fokus på årets Fodringsseminar

Et tema-inddelt Fodringsseminar opdaterer dig på den nyeste viden indenfor mavesår og aminosyrer til slagtesvin og fibre til søer. Det er d. 27. april 2016 på Hotel Legoland for dig, der har interesse i fodring af svin.

Du sikrer dig den nyeste viden, når VSP's eksperter og udvalgte gæstetalere sætter fokus på mavesår og aminosyrer hos slagtesvin og fibre til søer på VSP's Fodringsseminar d. 27. april 2016

”Vi har valgt mavesår som ét af dagens temaer, da flere svineproducenter rapporterer om udfordringer med at styre mavesundheden hos især vækstgrisene” siger Lisbeth Shooter, afdelingsleder i Team Fodereffektivitet.

Et andet tema på dagen fodringsseminaret er fibre til søer.

”Mange undersøgelser viser positive effekter af fibre, når de fodres til søer både i drægtighed og i diegivningsperioden, vi kommer derfor med nyeste viden om brugen af fibre i praksis for optimal effekt”, lover Lisbeth Shooter.

Seminaret foregår onsdag d. 27. fra kl. 9 – 15.30 - sæt kryds i kalenderen allerede nu!

Seminaret bliver afholdt på Hotel Legoland, Aastvej 10, 7190 Billund.

Seminaret er som altid åbent for alle, men henvender sig dog især til foderfirmaer, forskere, underviser og rådgivere, der arbejder med svinefodring.

Det koster 1995 kr. ekskl. moms at deltage. For elever er prisen 395 kr. ekskl. moms. Betaling foregår samtidig med tilmelding.

Tilmeldingsfrist er d. 20. april 2016 kl. 12.

Betaling foregår samtidig med tilmelding.