31. marts 2016

Markedsdirektør Klaus Jørgensen forlader DanAvl

Klaus Jørgensen forlader stillingen som markedsdirektør for DanAvl ved udgangen af april 2016.

Klaus Jørgensen, markedsdirektør i DanAvl, tiltræder 1. maj en ny stilling som Erhvervsturistchef ved Sønderborg Vækstråd og forlader derfor stillingen som markedsdirektør for DanAvl ved udgangen af april.

- Det har været for svært at forene et familieliv på Als med et job af den kaliber i Københavnsområdet. Så da den spændende udfordring som Erhvervsturistchef i Sønderborg Vækstråd åbnede sig, valgte jeg at takke ja hertil, udtaler Klaus Jørgensen og tilføjer:

- DanAvl processen er nu så langt, at der er et naturligt sporskifte og den fremtidige organisation skal etableres. Det har jeg valgt ikke at være en del af, men jeg ser frem til at følge den videre udvikling af DanAvl på afstand. Der er et stort potentiale, og jeg er overbevist om, at det selskab, der nu er under etablering, vil kunne udnytte dette potentiale. Det har været en meget lærerig tid for mig, og jeg vil gerne sige tak til alle de gode mennesker, jeg har mødt og arbejdet sammen med. Det har været et fantastisk teamarbejde, der lover godt for den fremtidige udvikling af DanAvl.

- Klaus har med sine kompetencer og sin personlighed haft en helt afgørende rolle i processen med at etablere det nye DanAvl selskab. Jeg er ked af, at Klaus vælger at forlade DanAvl, men har på den anden side stor respekt for, at han vælger at prioritere familien. Jeg vil gerne takke Klaus for hans store indsats og engagement i arbejdet frem mod det nye DanAvl selskab og ønsker ham held og lykke med de nye udfordringer, siger Claus Fertin, Direktør i Videncenter for Svineproduktion.