15. april 2016

Stor interesse for fodringsseminar - skal du med?

På nuværende tidspunkt har 189 personer tilmeldt sig VSP’s fodringsseminar d. 27. april i Billund. Der er stadig ledige pladser, og det er muligt at tilmelde sig frem til 20. april 2016.

”Vi har nu rundet 180 tilmeldinger til fodringsseminaret d. 27. april, og det er en højere tilslutning end sidste år. Vi er naturligvis glade for, at så mange synes, vi har sammensat et spændende program. Vi tilstræber et program, der har bredest mulige appel, men samtidig har fokus på helt aktuelle problemstillinger i svineproduktionen. Og det har dette program”, siger Christian Koustrup Frandsen, seniorkonsulent hos VSP.

Foderseminaret er i år tema-inddelt og kommer rundt om mavesår, aminosyrer til slagtesvin, positive effekter af fibre til søer og sidste nyt om foder.

”På fodringsseminaret præsenterer VSP bl.a. resultaterne af to nye omfattende undersøgelser ”Fodring efter ydelse” og ”Aminosyrebehov ved to proteinniveauer”. Resultaterne ændrer anbefalingen til aminosyreprofilen i foder til slagtesvin. De nye anbefalinger er især relevant for producenter, der praktiserer fasefodring, men er også relevante for slagtesvineproducenter, der anvender enhedsblanding og har en foderudnyttelse, der er bedre end landsgennemsnittet”, fortæller chefforsker Niels Morten Sloth, der er en af foredragsholderne på seminaret.

Vil du være sikker på en plads?

Det er stadig muligt at tilmelde sig seminaret - der er tilmeldingsfrist d. 20. april 2016 kl. 12.

Seminaret er åbent for alle, men henvender sig især til foderfirmaer, forskere, underviser og rådgivere, der arbejder med svinefodring.
Det koster 1995 kr. ekskl. moms at deltage. For elever er prisen 395 kr. ekskl. moms. Betaling foregår samtidig med tilmelding.