22. november 2016

Ny uddannelse – Økonomistyring i praksis – vil du med?

Har du styr på økonomistyringen i din virksomhed? Eller der det ved at være lang tid siden, du har efteruddannet dig inden for det økonomifaglige område? Så kan du få stor glæde af at deltage i kurset ”Økonomistyring i praksis".

På kurset "Økonomistyring i praksis" arbejder du med såvel den teoretiske som den praktiske del af:

  • Budgetter og budgetopfølgninger
  • Likviditetsstyring ved brug af likviditetsanalyser
  • Afrapportering til fx bank og/eller gårdråd og bestyrelse
  • Investerings- og finansieringsberegninger som del af økonomistyring og beslutningstagning
  • Vurdering af virksomhedens kapitalbehov og tilhørende finansieringsmuligheder
  • Nøgletal som styringsværktøj m.v.

Uddannelsen er for både ejere og drifts-/mellemledere. Hvis du er driftsleder, skal du have adgang til regnskaber og budgetter for den virksomhed, du er ansat i.

Forløbet består af 8 undervisningsdage, og du kan afslutte med en to-siders opgave efterfulgt af en mundtlig eksamen på ca. 25 minutter.

SEGES Akademi tilbyder kurset i samarbejde med tre DLBR-virksomheder. Første undervisningsdag er den 11. januar 2017, og der afsluttes med eksamen den 9. eller 10. marts. Alle kursusdage foregår hos SAGRO, Birk Centerpark 24, Herning.

alt det praktiske

Prisen er 14.000 kr. ekskl. moms. Du kan få refusion via SVU (Statens Voksenuddannelsesstøtte), hvis du er berettiget. 

Kontakt og tilmelding
Vi håber, at du har tid og lyst til at lære mere om, hvordan du kan styre økonomien i en landbrugsvirksomhed. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Elin Sørensen elas@seges.dk , tlf. 8740 5047 eller Karen Tegllund, kat@seges.dk, tlf. 2171 7766.

Tilmeldingsfristen er den 1. december.
Hvis du skal på Agromek, håber vi at se dig på SEGES' stand ”Walk of future”. SEGES Akademi er repræsenteret med uddannelseskonsulenter på messens 4 dage, så kig forbi og få en snak om din efter- og videreuddannelse.