24. november 2016

Vil du gerne blive en (endnu) bedre leder?

Er du svineproducent eller driftsleder - og ønsker du at blive en (endnu) bedre leder? Så tag med til ERFA-gruppernes dag! Her får du inspiration og konkrete værktøjer, du kan bruge i hverdagen.

På ERFA-gruppernes dag får du viden om god ledelse, inspiration fra andres erfaringer med ledelsesudfordringer og konkrete værktøjer, som du kan bruge i dit daglige arbejde som leder.

Tre temaer for ledelse

Programmet er inddelt i de tre temaer:

  1. Ledelse når kulturer og værdier er forskellige
  2. God ledelse er svært, når leder og medarbejder kommer fra forskellige kulturer. Det ved Mogens Hansen, direktør for et af de førende landbrugsselskaber i Slovakiet, DanSlovakia. Han giver dig konkrete eksempler på god ledelse på tværs af kulturer og værdier. Pia Munksgaard, lektor på Erhvervsakademi Aarhus, byder ind med teoretisk baggrundsviden, så du med både teori og praksis kan tilrettelægge din ledelse på tværs af kulturer og værdier.

  3. Inspiration fra en konkret ledelsesudfordring
  4. Sammen med dine kolleger skal I hver især bringe et ledelsestema fra jeres dagligdag med ind i en gruppediskussion. I gruppen udveksler I erfaringer og meninger med hinanden og finder sammen frem til mulige metoder og vinkler på temaerne. Rikke Ingeman Svarrer, projektchef i SEGES Videncenter for Svineproduktion, og Jørgen Kroer, seniorkonsulent i ledelse i SEGES guider jer igennem.

  5. Værdibaseret ledelse
  6. Det er vigtigt at kunne se tingene både på kort og langt sigt. Det er en svær kombination, men vigtigt hvis man ønsker succes med sin ledelse. Man skal være handlingsorienteret, idérig, tålmodig og motiverende. Det fortæller Henrik Lehmann Andersen, direktør i Nordea Fonden, og tidligere direktør for Odense Zoo om. Han understreger på underholdende vis, hvordan værdibaseret ledelse kan hjælpe dig med at gøre dine medarbejdere topmotiverede, så din forretning kan køre optimalt.

Fagligt udbytte og socialt samvær

Efter dagens faglige program er overstået, har du mulighed for at tilkøbe spa, termiske bade, middag og overnatning på hotellet – så tag din ægtefælle eller ledsager med og få en god oplevelse både fagligt og socialt.

pris og tilmelding

Dagens faglige program koster 2.995 kr. pr. person ekskl. moms. Det er muligt at tilkøbe tre retters middag, overnatning og adgang til spa-området. Se priser ved online tilmelding.

Tilmeldingsfristen er d. 1. december 2016