2. december 2016

Ny sektordirektør for svineproduktion

Christian Fink Hansen bliver ny sektordirektør for svineproduktion.

Når den nye organisering af SEGES træder i kraft den 1. januar 2017, er det med Christian Fink Hansen som ny sektordirektør for svineproduktion.

Christian Fink Hansen har stor faglig baggrund indenfor forsknings- og udviklingsarbejde og har siden 2010 bl.a. været professor og studieleder på Institut for Produktionsdyr og Heste ved Københavns Universitet og leder af Center for research in pig production and health – CPH Pig. Han har også international erfaring, idet han har været forsker på Murdoch University, School of Veterinary and Biomedical Sciences i Perth i Australien.

Christian Fink Hansen er uddannet cand.agro. fra 1999, har en Ph.d. i Svineproduktion. Han er et kendt ansigt i VSP, da han i 2004-2007 var ansat i afdeling for Ernæring og Reproduktion.

"Vi har i valget af Christian lagt vægt på kombinationen af en solid faglighed og ledelsesmæssige erfaring, som bliver afgørende, når ambitionerne med den nye organisering skal indfris. Vi glæder os til at byde ham velkommen", fortæller Erik Larsen, bestyrelsesformand for L&F, Svineproduktion og Anne Lawaetz Arhnung, direktør for SEGES.