23. februar 2017

Produktionskoncept Slagtesvin kickstartes med slagtesvinemøder

Er du slagtesvineproducent? Ønsker du høj produktivitet i din produktion? Vil du høre om det sidste nye indenfor produktionsovervågning? Kan du svare ja til ét eller flere af disse spørgsmål, så skal du læse videre.

For at styrke dansk slagtesvineproduktion, har Svinesektorens vækstpanel anbefalet at udvikle koncepter for slagtesvineproduktionen og at der udføres realtids produktionsovervågning. Det er udmøntet i projektet Produktionskoncept Slagtesvin.

I konceptet overvåges grisenes daglige tilvækst og deres foderforbrug følges meget tættere end vanligt. Samtidigt indføres – OG FASTHOLDES mere systematik i produktionen, så der opnås bedre resultater på både tilvækst, foderforbrug og dødelighed. De første seks pilotbesætninger er i gang med at afprøve og tilpasse konceptet og til sommer skal yderligere 20 besætninger i gang med at teste.

Jens Gudike fra Skive egnen er en af de afprøvningsværter, der er med i Produktionskoncept slagtesvin. Her kan du høre om de erfaringer, han har gjort sig i projektet.

Lyder dette spændende – eller vil du blot gerne have inspiration og gode idéer til at forbedre dine resultater, så er de regionale møder i Produktionskoncept Slagtesvin lige noget for dig. Møderne er gratis og giver dig viden, du direkte kan tage med hjem og implementere i din egen besætning.

Møderne bliver afholdt i: