22. marts 2017

Mineraler til vækstdyr og fodring af den diegivende so – to vigtige temaer på årets fodringsseminar

Fordøjeligt calcium har indflydelse på tilvæksten og foderforbrug hos smågrise og slagtesvin. Det kommer Hans Henrik Stein fra Universitetet i Illinois bl.a. ind på, når han er med som foredragsholder til fodringsseminaret d. 25. april i Middelfart.

Zink og calcium er blandt nogle af de uundværlige mineraler til vækstgrise, og det er derfor vigtigt at møde grisens basale behov for at undgå en negativ effekt på produktivitet. Derudover anvendes medicinsk også imod fravænningsdiarre hos smågrise, men det kommende forbud stiller krav til, at vi finder alternativer. Sammen med fodring af den diegivende so sætter vi fokus på disse problemstillinger på dette års Fodringsseminar d. 25. april 2017, der bliver afholdt i Middelfart.

Udvid dit netværk og bliv opdateret af eksperter fra ind- og udland, når eksperter fra SEGES Svineproduktion og udvalgte gæstetalere sætter et særligt fokus på mineraler til vækstdyr og fodring af den diegivende so på Fodringsseminaret 2017.

Du kan bl.a. høre om:

  • Behov for fordøjeligt calcium hos dyr i vækst
  • Fravænnede grises fysiologiske zinkbehov
  • Effekt af ny miljøregulering
  • Nyt om alternative proteinkilder
  • Fodring af søer i diegivningsperioden
  • Implementering af nye diegivningsnormer - erfaringer fra praksis

Seminaret foregår tirsdag d. 25. april fra kl. 8.30 – 15.45 - sæt kryds i kalenderen allerede nu og tilmeld dig nu – det er på Comwell Middelfart.