15. januar 2018

Fokus på udenlandske medarbejdere i svineproduktionen

Det skal være nemt at oplære udenlandske medarbejdere i svineproduktionen, hvis du spørger SEGES Akademi. Derfor har de lavet digitale kurser omkring bl.a. smittebeskyttelse og medicinhåndtering, som du kan prøve på NutriFair den 17. og 18. januar 2018.

SEGES Akademis digitale kurser til udenlandske medarbejdere er målrettet udenlandske medarbejdere, som skal arbejde på en svinebedrift i Danmark. Kurserne skal klæde medarbejderne på til at løse dagligdagens arbejdsopgaver i stalden.

- Du lærer dine udenlandske medarbejdere, hvordan de skal løse opgaverne - de digitale kurser lærer dem hvorfor, forklarer Kirstine Simoni Faurholt, projektleder på arbejdet med digitale kurser hos SEGES Akademi og fortsætter:

- Kurset er bygget op omkring 8 moduler, som giver din medarbejder en grundlæggende forståelse for arbejdet på en svinebedrift. De kan også bruges til danske medarbejdere eller andre, der aldrig har arbejdet på en svinebedrift før.

Tag kurset, når det passer dig

Et digitalt kursus er undervisning, der foregår digitalt. Det kan være på for eksempel din computer, din iPad eller din telefon. 

Fordelene ved digitale kurser er bl.a., at du ikke behøver vente på, at der er nok deltagere til et kursus, og at du skal ikke møde op på et bestemt tidspunkt i den anden ende af landet. Du kan tage kurset, når du vil, og hvor du vil.

Kig forbi SEGES Akademi på NutriFair i hal D og prøv de digitale kurser.