18. april 2018

DB-Tjek giver dig detaljeret og brugbar viden

Med DB-tjek har du et godt styringsværktøj ved hånden. DB-Tjek giver dig konkrete svar på, hvilke nøgletal og tiltag der kan påvirkes for et forbedret DB. Det betyder, at du kan bruge DB-tjek til at optimere den del af din økonomi, der kommer fra den daglige pasning af svineproduktionen.

DB-Tjek er et værktøj, der kan bruges til optimering direkte i den daglige svineproduktion. Som landmand får du overblik over økonomien i svineproduktionen på DB-niveau, og kombinationen af svinefaglige nøgletal med økonomiske nøgletal gør DB-Tjek ideelt til at spotte de mest lønsomme indsatser i den primære svineproduktion.

SEGES Svineproduktion har, i samarbejde med DLBR-virksomhederne bag DB-Tjek, udarbejdet en folder som beskriver DB-Tjek. Folderen beskriver kort, hvilke nøgletal der indgår og hvordan DB-Tjek kan bruges med henblik på at spotte det rette udviklingspotentiale på landbruget. Folderen udgives to gange årligt, når der foreligger nye og aktuelle DB-Tjek-opgørelser og indeholder de mest overordnede aktuelle nøgletal fra DB-Tjek-opgørelserne.