28. august 2018

Produktionsøkonomi Svin 2018 er ude nu

Produktionsøkonomi Svin 2018 præsenterer de økonomiske resultater fra svineproduktionen i 2017 og stiller skarpt på emner, der er relevante for dig som svineproducent og for dine rådgivere.

2017 blev et af de økonomisk bedste år for de danske svineproducenter og særligt for smågriseproducenterne. Udviklingen skyldes højere salgspriser, særligt på eksportmarkederne for smågrise, og forbedret effektivitet.

Økonomiske resultater for 2017

I Produktionsøkonomi Svin 2018 præsenteres de økonomiske resultater fra 2017 for de danske slagtesvine- og smågriseproducenter samt integrerede svinebedrifter. De økonomiske analyser er udarbejdet på baggrund af årsrapporter, der er indberettet til SEGES’ økonomidatabase. Derudover er der suppleret med ti-årsanalyser af udvalgte økonomiske og produktionstekniske nøgletal.

Fokus på tre relevante emner

Udover de økonomiske analyser indeholder Produktionsøkonomi Svin 2018 tre temaartikler, der har relevans for driften og udviklingen af din svineproduktion.

Årets temaer er: 

  1. Tag de rigtige beslutninger, få styr på data og tjen mere på slagtesvin
  2. Integreret svineproduktion
  3. Optimale soantal indtil fravænning.

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret om dansk griseproduktion og Noteringen. Modtag nyhedsbrevet hver torsdag. Udfyld e-mail, navn og arbejdsplads/virksomhed.

Når du tilmelder dig, vil du modtage en e-mail med et bekræftelseslink. Du modtager først nyhedsbrevet, når du har bekræftet din tilmelding.

* Skal udfyldes

Dit samtykke til at modtage det ugentlige nyhedsbrev kan du til enhver tid tilbagekalde ved at afmelde dig nyhedsbrevet eller kontakte os på gris@lf.dk.

Landbrug & Fødevarer Sektor for Gris behandler dine personoplysninger som beskrevet i Landbrug & Fødevarers privatlivspolitik.