25. september 2018

Lederuddannelse for landmænd og driftsledere

Et akademifag giver dig et solidt udgangspunkt for at tage hånd om de ledelsesudfordringer, du kan have i dagligdagen.

Med den udvikling, der har været i dansk landbrug over de senere år, er der ingen tvivl om, at videreuddannelse af både ejere og driftsledere/mellemledere kan få en afgørende betydning for landbrugsvirksomhedernes succes. Og landmændenes interesse for at deltage i akademifag er stor.

Akademifagene henvender sig primært til dig, som er uddannet landmand, produktionsleder eller agrarøkonom. Undervisningen er skræddersyet landbrugets ledelsesmæssige problemstillinger, og som deltager får du undervisning med udgangspunkt i dine egne ledelsesmæssige udfordringer og konkrete situationer fra din hverdag.

Den teori, du får med fra uddannelsen, kan du med det samme bruge i praksis, når du kommer tilbage i din virksomhed.

Akademifagene udbydes i et samarbejde mellem SEGES Akademi med en række DLBR-virksomheder landet over, og undervisningen foregår lokalt i deres egne mødelokaler. Underviserne kommer fra Ledelsesakademiet på Erhvervsakademi Aarhus og har alle et godt kendskab til landbrugsbranchen.

Nye tilskudsmuligheder

Omstillingsfonden gør det muligt for driftsledere, der højst har en erhvervsuddannelse at søge et tilskud på op til 10.000 kr. pr. år. Det vil sige, at medarbejdere med landmands-, produktionsleder-, agrarøkonomuddannelse er berettiget. Pengene i fonden uddeles efter først-til-mølle-princippet. Når puljen er brugt for et år, fyldes den først op igen det kommende år. Det er nemt at søge tilskuddet. Du skal blot udfylde en tro og loveerklæring, der viser, at du opfylder kravene.

Ejere/selvstændige desværre ikke få del i tilskuddet.

Såvel ejere som ansatte kan fortsat søge SVU (Statens Voksenuddannelsesstøtte) til uddannelserne.

Kontakt

Vil du vide mere om kurserne, kan du kontakte Elin Sørensen, uddannelseskonsulent i SEGES Akademi.

Elin kan kontakte på elas@seges.dk eller telefon 87405047.

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret om dansk griseproduktion og Noteringen. Modtag nyhedsbrevet hver torsdag. Udfyld e-mail, navn og arbejdsplads/virksomhed.

Når du tilmelder dig, vil du modtage en e-mail med et bekræftelseslink. Du modtager først nyhedsbrevet, når du har bekræftet din tilmelding.

* Skal udfyldes

Dit samtykke til at modtage det ugentlige nyhedsbrev kan du til enhver tid tilbagekalde ved at afmelde dig nyhedsbrevet eller kontakte os på gris@lf.dk.

Landbrug & Fødevarer Sektor for Gris behandler dine personoplysninger som beskrevet i Landbrug & Fødevarers privatlivspolitik.