10. oktober 2018

Jagt i udlandet udgør smitterisiko - brug vores gode råd

Går du på jagt i udlandet, er der nogle få forholdsregler, du skal være opmærksom på, inden du vender tilbage til Danmark. Uanset om du arbejder i landbruget eller ej.

SEGES Svineproduktion har lavet et område på hjemmesiden, som giver gode råd til, hvad du skal gøre, efter jagt i udlandet. For at undgå at få sygdomme til Danmark, lige nu mest aktuel afrikansk svinepest, er det vigtigt at følge tregrundregler.

Som svineproducent og jæger er der et særligt ansvar, siger Erik Larsen, bestyrelsesformand i Landbrug & Fødevarer, Svineproduktion:

”Vi har et ansvar for, at der ikke kommer sygdomme som Afrikansk svinepest ind i landet, når vi går på jagt i udlandet,” siger Erik Larsen.

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret om dansk griseproduktion og Noteringen. Modtag nyhedsbrevet hver torsdag. Udfyld e-mail, navn og arbejdsplads/virksomhed.

Når du tilmelder dig, vil du modtage en e-mail med et bekræftelseslink. Du modtager først nyhedsbrevet, når du har bekræftet din tilmelding.

* Skal udfyldes

Dit samtykke til at modtage det ugentlige nyhedsbrev kan du til enhver tid tilbagekalde ved at afmelde dig nyhedsbrevet eller kontakte os på gris@lf.dk.

Landbrug & Fødevarer Sektor for Gris behandler dine personoplysninger som beskrevet i Landbrug & Fødevarers privatlivspolitik.