13. november 2018

Podcast fra Svinekongressen

Gik du glip af Svinekongressen? Eller var du med, men har lyst til at høre de vigtigste pointer og interviews med nogle af deltagerne? Så tag et lyt til vores podcast.
SEGES Svineproduktion har lavet en podcast fra årets Svinekongres i Herning for et par uger siden. I podcasten kan du blandt andet høre om de udfordringer og muligheder, der er lige nu i amerikansk svineproduktion. Du kan også høre de bedste råd til at starte ny svineproduktion op som ung landmand – det fortæller Erik Petersen om.

Podcasten kan høres på SEGES’ hjemmeside eller downloades i Apple eller Androids podcastapps.

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret om dansk griseproduktion og Noteringen. Modtag nyhedsbrevet hver torsdag. Udfyld e-mail, navn og arbejdsplads/virksomhed.

Når du tilmelder dig, vil du modtage en e-mail med et bekræftelseslink. Du modtager først nyhedsbrevet, når du har bekræftet din tilmelding.

* Skal udfyldes

Dit samtykke til at modtage det ugentlige nyhedsbrev kan du til enhver tid tilbagekalde ved at afmelde dig nyhedsbrevet eller kontakte os på gris@lf.dk.

Landbrug & Fødevarer Sektor for Gris behandler dine personoplysninger som beskrevet i Landbrug & Fødevarers privatlivspolitik.