2. maj 2019

Kontrolkampagner i 2019

Fra 1. maj - 31. oktober 2019 kontrollerer Fødevarestyrelsen flokbehandling af smågrise hos 200 smågriseproducenter. Kampagnen er en ud af fire kontrolkampagner, som Fødevarestyrelsen gennemfører i 2019.

Fødevarestyrelsen gennemfører i 2019 fire kontrolkampagner hos danske svineproducenter:

  1. Kontrol af flokbehandling af smågrise: 200 producenter
  2. Smittebeskyttelse af hold af grise på friland: 150 producenter
  3. Risikovurdering for forekomst af halebid: 200 producenter
  4. Registrering af svinebesætninger og svineflytninger i CHR: 200 producenter

Den første kampagne er kontrol af flokbehandling af smågrise, som bliver gennemført i perioden fra 1. maj - 31. oktober.

Vi har oprettet en temaside for kontrolkampagnerne, hvor du kan holde dig opdateret på, hvornår kampagnerne gennemføres, og hvad der præcist bliver kontrolleret. Vi holder dig også orienteret gennem vores nyhedsbrev, når der er nyt om kampagnerne - så er du ikke allerede tilmeldt, så kan du med fordel tilmelde dig nu!

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret om dansk griseproduktion og Noteringen. Modtag nyhedsbrevet hver torsdag. Udfyld e-mail, navn og arbejdsplads/virksomhed.

Når du tilmelder dig, vil du modtage en e-mail med et bekræftelseslink. Du modtager først nyhedsbrevet, når du har bekræftet din tilmelding.

* Skal udfyldes

Dit samtykke til at modtage det ugentlige nyhedsbrev kan du til enhver tid tilbagekalde ved at afmelde dig nyhedsbrevet eller kontakte os på gris@lf.dk.

Landbrug & Fødevarer Sektor for Gris behandler dine personoplysninger som beskrevet i Landbrug & Fødevarers privatlivspolitik.