15. maj 2019

Podcast: Bliv opdateret på seneste nye viden

Første udgave af SEGES Svineproduktions ”PorkCast” er netop kommet. Lyt med og hør om igangværende arbejde og nyeste forskningsresultater fra SEGES Svineproduktion.

Hvorfor er løsgående søer et strategisk område i Landbrug & Fødevarer Svineproduktions strategi for de kommende år – og hvordan kommer du selv i gang? Og hvilke alternative proteinkilder kan dine grise få glæde af i fremtiden?

Det, og meget andet kan du høre i første udgave af SEGES Svineproduktions ”PorkCast”, hvor fagchef inden for foder, Lisbeth Shooter og afdelingsleder for Anlæg & Miljø, Kent Myllerup, fortæller om noget af det, SEGES Svineproduktion arbejder med nu.

Og der er også gode chancer for, at du får ny viden, som I kan bruge i jeres produktion.

Hent den i din podcast-app ved at søge på ”SEGES Svineproduktion”. Den varer 20 minutter, og sørger for, at du får et hurtigt overblik over det, vi arbejder med.

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret om dansk griseproduktion og Noteringen. Modtag nyhedsbrevet hver torsdag. Udfyld e-mail, navn og arbejdsplads/virksomhed.

Når du tilmelder dig, vil du modtage en e-mail med et bekræftelseslink. Du modtager først nyhedsbrevet, når du har bekræftet din tilmelding.

* Skal udfyldes

Dit samtykke til at modtage det ugentlige nyhedsbrev kan du til enhver tid tilbagekalde ved at afmelde dig nyhedsbrevet eller kontakte os på gris@lf.dk.

Landbrug & Fødevarer Sektor for Gris behandler dine personoplysninger som beskrevet i Landbrug & Fødevarers privatlivspolitik.