21. juni 2019

pattegriseoverlevelse lige ved hånden

Farestaldsguide.dk hjælper dig med at hæve pattegriseoverlevelsen på din bedrift - for bere bundlinje og højere dyrevelfærd. Og nu er den blevet endnu bedre.

SEGES Svineproduktion har netop re-lanceret Farestaldsguide.dk. En guide, som giver råd og vejledning til arbejdet i farestalden før, under og efter faring. Målet med guiden er at gøre det nemmere for farestaldspersonalet at huske alle de vigtige ting, der skal være styr på, for at hæve pattegriseoverlevelsen. Det er godt for både bundlinje og dyrevelfærd.

Med den opdaterede udgave af Farestaldsguide.dk får du også de bedste råd til, hvordan du lokalbedøver før kastration, ligesom opdaterede retningslinjer for halekupering er med.

”Der er nogle utroligt passionerede og dygtige medarbejdere i de danske farestalde, som hver dag gør deres bedste. Men der er også mange ting at holde styr på, og derfor kan der være mange spørgsmål. Hvor varm skal farestalden være, før søerne sættes ind? Hvad er foderstyrken til de drægtige søer? Og hvordan yder man fødselshjælp? De spørgsmål og mange andre kan man nu finde svar på nemt og hurtigt i Farestaldsguide.dk”, siger Rikke Ingeman Svarrer fra SEGES Svineproduktion, som har været projektansvarlig på arbejdet med at udvikle guiden.

Har du allerede guiden på din telefon, er den allerede automatisk opdateret med nyeste viden.

Har du ikke guiden, kan du hente den til din smartphone ved at gå ind på www.farestaldsguide.dk.