30. juli 2019

Få seneste faglige nyheder som podcast

2. udgave af PorkCast fra SEGES Svineproduktion kan hentes nu i din foretrukne podcast-app.

Hvad har vi fået ud af afholdelsen af Zero Zinc Summit? Hvordan står det til med arbejdet omkring frontrunner-besætninger med hele haler? Og hvad er de bedste råd til god håndtering af syge og tilskadekomne dyr?

Det kan du høre meget mere om i denne af SEGES Svineproduktions ”PorkCast”, hvor fagchef inden for foder, Lisbeth Shooter og afdelingsleder for Anlæg & Miljø, Kent Myllerup, fortæller om noget af det, SEGES Svineproduktion arbejder med nu.

Hent den i din podcast-app ved at søge på ”SEGES Svineproduktion” eller online ved at følge nedenstående link. Den varer 20 minutter, og sørger for, at du får et hurtigt overblik over det, vi arbejder med.