1. december 2020

Notat Nr. 2031

Revideret prisprognose for grisekød og smågrise

Forholdene på markedet for grisekød og smågrise er i øjeblikket meget usikre, og markedsforholdene har rykket sig, siden SEGES’ seneste prognose for grisekød og smågrise fra september 2020. Derfor revideres prisprognosen.

Forholdene på markedet for grisekød og smågrise har ændret sig siden den seneste prisprognose fra september 2020. Derfor revideres prisprognosen. 

Ændringerne i prisprognosen for grisekød og den beregnede smågrisenotering er forholdsvis beskedne, hvorimod der er foretaget større negative ændringer i prognosen for puljenoteringen.


Institution: SEGES Svineproduktion

Forfatter: Sisse Villumsen Schlægelberger

Udgivet: 1. december 2020

Dyregruppe: Slagtesvin, Smågrise

Fagområde: Produktionsøkonomi

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret om dansk griseproduktion og Noteringen. Modtag nyhedsbrevet hver torsdag. Udfyld e-mail, navn og arbejdsplads/virksomhed.

Når du tilmelder dig, vil du modtage en e-mail med et bekræftelseslink. Du modtager først nyhedsbrevet, når du har bekræftet din tilmelding.

* Skal udfyldes

Dit samtykke til at modtage det ugentlige nyhedsbrev kan du til enhver tid tilbagekalde ved at afmelde dig nyhedsbrevet eller kontakte os på gris@lf.dk.

Landbrug & Fødevarer Sektor for Gris behandler dine personoplysninger som beskrevet i Landbrug & Fødevarers privatlivspolitik.