Danish Boksen: Dit digitale overblik

DANISH Boksen er et gratis værktøj for alle griseproducenter, der er omfattet af DANISH Produktstandard. I DANISH Boksen uploader og arkiverer du alle dine vigtige dokumenter online. Du kan også kontrollere din dokumentation gennem specifikke og overskuelige tjeklister på CVR- og CHR-niveau.

DANISH Boksen holder styr på det administrative

DANISH Boksen skal gøre din hverdag lettere og gøre dig bedre forberedt til din DANISH-certificering, når du modtager DANISH besøg samt tager imod kontrolbesøg fra myndighederne.

Når du bruger DANISH Boksen kan du have fokus på bedriften, mens alt det administrative ligger i DANISH Boksen.

Information om DANISH Boksen

Få information om DANISH Boksen.
Se video fra Bregentved Gods

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med DANISH Boksen, kan du kontakte SEGES Kundecenter.

Telefon: 7015 5015

E-mail: kundecenter@seges.dk


Bedre overblik

– og tryghed ved besøg fra danish eller myndighederne

Det er slut med uoverskuelige ringbind og forsvundne dokumenter. Det giver ro i maven ved kontrolbesøg. DANISH Boksen er dit digitale ringbind, hvor du har styr på din dokumentation. Dermed er det lettere for dig at leve op til kravene og blive DANISH-certificeret. 

Mere tid

– i hverdagen

Når der er styr på det administrative, kan du fokusere på andre vigtige opgaver på din bedrift. Du bidrager dermed til at sikre høj kvalitet, fødevaresikkerhed og dyrevelfærd i dansk svineproduktion.

Sæt strøm til dine arbejdsgange

– - bliv klar til kontrol med overskuelige tjeklister

I DANISH Boksen samler du alle dokumenter online. Med få klik har du alle vigtige dokumenter ved hånden. Tjeklisten hjælper dig med at holde styr på det administrative og den fornødne dokumentation.


Nem dokumenthåndtering - ét sted

DANISH Boksen er dit digitale ringbind, hvor det er nemt at holde styr på dine dokumenter. Når du ved, at du har dine dokumenter ved hånden og samlet ét sted, kan du med ro i maven tage imod kontrolbesøg.

Dit totale digitale overblik

DANISH Boksen giver dig overblik på CVR- og CHR-niveau, så du altid kan holde styr på den dokumentation, der vedrører din konkrete besætning. Det er bl.a. dine og medarbejdere kursusbeviser, egenkontrolprogrammer, medicinhåndtering og flytninger.

Forbereder dig på DANISH-certificering

Inden et kontrolbesøg er der mange dokumenter, der skal være styr på. Med DANISH Boksen du forberede dig bedst muligt og med ro i mave tage imod auditøren fra DANISH eller myndighederne. DANISH Boksens overskuelige tjeklister ved du, hvilken dokumentation du allerede har styr på, og hvilke du mangler.

Frigiver tid til at løse andre vigtige opgaver

Med DANISH Boksen vil du med tiden spare tid i det administrative arbejde - på den måde kan du altid holde fokus på driften i din besætning.

Det siger dine kolleger om DANISH Boksen

"Jeg tror helt klart på, at DANISH Boksen kan hjælpe os med at frigive os tid, så vi har mere tid til at passe vores dyr".


Kim får besøg af sin rådgiver et år efter, hun hjalp ham i gang med DANSISH Boksen.
Besøg på Bregentved Gods.
Bedre overblik i hverdagen.
Superbrugere kan hjælpe dig i gang.
Kom godt i gang med DANISH Boksen.