14. januar 2016

VSP er med på FarmerTEch

SEGES Videncenter for Svineproduktion er med, når dørene åbner til Danmarks nye landbrugsmesse ”FarmerTech”.

Du møder VSP på "Walk of future" på FarmerTech messen i Herning.

Den ny landbrugsmesse FarmerTEch foregår i Messecenter Herning d. 19.-20. januar, og her vil SEGES være med til at sætte standarden med aktiviteten "Walk of Future".

På ”Walk the Future" kan du opleve ti stationer fordelt på 250 m2, hvor du kan opleve nye teknologier til fremtidens landbrug.

VSP har to stationer, hvor vi sætter fokus på svineproduktion og giver vores bud på fremtidige hjælpeværktøjer i svineproduktionen.

Smittebeskyttelse via automatisk nummerpladsregistrering

På denne station kan du opleve ”Automatisk nummerpladeregistrering”, der gør det muligt at kontrollere de biler, der bakker til udleveringsrampen. På den måde kan svineproducenter i fremtiden få oplysninger om bilens seneste vognvask og overholdelse af karantænetider.

Spil-levende pattegrise

På den anden station ”Spil-levende pattegrise” kan du teste, hvor god du er til at passe pattegrise i et nyt online-spil. Du kan desuden afprøve et E-learning program, der inddrager erfaringer fra projekt PattegriseLIV.

FarmerTech foregår i MCH Messecenter Herning d. 19. - 20. januar 2016, med åbningstider fra kl. 9-17. Det er gratis at deltage. På FarmerTECH's hjemmeside kan du printe et gratis adgangskort.

Vi glæder os til at møde jer på "Walk of future"

LÆS: Få mere information om FarmerTECH