21. januar 2016

Energirigtig projektering

Ved nybygning eller renovation vil fokus ofte være på, hvad bygninger og anlæg koster i anskaffelse – men det er lige så vigtigt at se på, hvad de koster i drift. Nyt materiale hjælper dig med at træffe de rigtige beslutninger i en byggeproces.

Indholdet i materialet "Energirigtig projektering" fokuserer på at gennemgå og analysere en række energireducerende tiltag vedrørende bygninger og installationer med henblik på at identificere, hvor investeringen i energibesparelser kan give størst mulig gevinst.

Du kan bruge materialet, når du står over for at skulle investere i nye bygninger eller anlæg eller renovere eksisterende. Det vil hjælpe dig med at træffe rationelle og økonomisk velunderbyggede beslutninger - både i byggesituationen og omkring løbende drift og vedligehold.