3. september 2019 | Opdateret/Gennemlæst 11. september 2019

Gå-hjem-møde  om PRRS

I juli måned er Hatting Horsens konstateret smittet med PRRS. Nu har du mulighed for at få svar på de spørgsmål, du måske sidder med, når SEGES Svineproduktion holder i alt to gåhjemmøder. Det er gratis at deltage i møderne.

Siden der blev konstateret PRRS på Hatting Horsens, er der dagligt kommet mange spørgsmål til, hvordan man som svineproducent skal forholde sig, hvis man har købt sæd fra den ramte ornestation.

Derfor står SEGES Svineproduktion bag to gåhjemmøder i d. 9. og d. 12. september 2019. Det er gratis at deltage i møderne.


OBS: Den 12. september 2019 er det også muligt at deltage i mødet via Skype. Ønsker du at deltage via Skype, skal du stadig tilmelde dig - det gør du ved at sende navn, firma, mail og telefonnummer til cec@seges.dk.


Hør sektordirektør for SEGES Svineproduktion, Christian Fink Hansen, fortælle, hvorfor du skal deltage.

Tid og sted

Mandag den 9. september 2019 fra kl. 17.00-19.00
LMO Horsens
Erhvervsbyvej 13
8700 Horsens

Torsdag den 12. september 2019 fra kl. 17.00-19.00
Centrovice
Damsbovej 11
5492 Vissenbjerg

Program for mødet

  • Velkomst: Christian Fink Hansen, sektordirektør, SEGES Svineproduktion
  • Overvågning af orner: Bent Nielsen, afdelingschef Veterinær- og Kvalitetsforhold
  • Hvad skete der på Hatting?: Bjørn Lorenzen, afdelingsleder, Sundhedsstyringen
  • Hvordan påvises PRRS?: Bent Nielsen, afdelingschef Veterinær- og Kvalitetsforhold
  • Sådan forholder du dig ved et udbrud af PRRS1?: Charlotte Sonne Kristensen, afdelingsleder og specialdyrlæge i svinesygdomme (mandag) og Bjørn Lorenzen (torsdag)
  • Hvad sker der fremadrettet?: Bent Nielsen, afdelingschef Veterinær- og Kvalitetsforhold
  • Afslutning: Christian Fink Hansen, sektordirektør, SEGES Svineproduktion

Har du ikke mulighed for at deltage i et af de to møder, kan du også holde dig orienteret om status og hvordan du skal forholde dig på vores temaside om netop PRRS på Hatting Horsens.

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret om dansk griseproduktion og Noteringen. Modtag nyhedsbrevet hver torsdag. Udfyld e-mail, navn og arbejdsplads/virksomhed.

Når du tilmelder dig, vil du modtage en e-mail med et bekræftelseslink. Du modtager først nyhedsbrevet, når du har bekræftet din tilmelding.

* Skal udfyldes

Dit samtykke til at modtage det ugentlige nyhedsbrev kan du til enhver tid tilbagekalde ved at afmelde dig nyhedsbrevet eller kontakte os på gris@lf.dk.

Landbrug & Fødevarer Sektor for Gris behandler dine personoplysninger som beskrevet i Landbrug & Fødevarers privatlivspolitik.