14. oktober 2019

Din silo - dit ansvar

Videnssiden om arbejdsmiljø er opdateret, så den nu også indeholder opdateret viden om arbejdsmiljøet i og omkring siloen.

Som landmand skal du sørge for, at din silo er i forsvarlig stand, hver gang du får leveret foder.

Du skal også sørge for, at adgangsvejen til siloanlægget er ryddet, så chaufføren kan komme sikkert til og fra stedet. Om vinteren betyder det også, at der er ryddet for sne og is.

Vi har netop opdateret vores vidensside om arbejdsmiljø til også at indeholde gode råd til at sikre et godt arbejdsmiljø i og omkring siloen.

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret om dansk griseproduktion og Noteringen. Modtag nyhedsbrevet hver torsdag. Udfyld e-mail, navn og arbejdsplads/virksomhed.

Når du tilmelder dig, vil du modtage en e-mail med et bekræftelseslink. Du modtager først nyhedsbrevet, når du har bekræftet din tilmelding.

* Skal udfyldes

Dit samtykke til at modtage det ugentlige nyhedsbrev kan du til enhver tid tilbagekalde ved at afmelde dig nyhedsbrevet eller kontakte os på gris@lf.dk.

Landbrug & Fødevarer Sektor for Gris behandler dine personoplysninger som beskrevet i Landbrug & Fødevarers privatlivspolitik.