5. november 2019

Hvor det passer dig, og når det passer dig – gratis online kursus

Er din nye medarbejder klar til at arbejde på din bedrift? Online kursus kommer rundt om dansk svineproduktion og er en god måde at blive introduceret til arbejdet på en dansk svinebedrift. Det kan også være, at du selv kan få gavn af kurset?! Kurset er gratis og består af otte moduler.
Du kender allerede reglerne for smittebeskyttelse - og alt andet, der er vigtigt at vide, når man arbejder på en svinebedrift. Men for nye medarbejdere kan der være rigeligt at se til. Derfor har SEGES Akademi sammen med SEGES Svineproduktion lavet et digitalt kursus, der henvender sig til nye medarbejdere i danske svinebesætninger.
Maria fra Ukraine har taget det gratis kursus. Hun har taget kurset på ukrainsk, men du kan også tage det på dansk, engelsk og rumænsk.

Kurset består af i alt otte moduler:

  1. Velkommen til dansk svineproduktion
  2. Soens og grisens cyklus
  3. Undgå smitte inde i stalden
  4. Medicinhåndtering
  5. Foder og vand til grisen
  6. Flytning af grise
  7. Kastration
  8. Aflivning

Fire forskellige sprog

Kurset er lavet på fire sprog: dansk, engelsk, ukrainsk og romænsk og henvender sig især til udenlandske medarbejdere, som ikke før har arbejdet på en svinebedrift. Men kurset kan også  med fordel tages af danske medarbejdere - både nye medarbejdere og medarbejdere med erfaring.

”En ting er den gennemgang og oplæring, man får, når man begynder sit arbejde på en svinebedrift. Men for at være sikker på at få det hele med, er det samlet i dette e-læringsforløb. Og ellers skader gentagelse jo aldrig,” siger Dorthe Poulsgaard Frandsen.

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret om dansk griseproduktion og Noteringen. Modtag nyhedsbrevet hver torsdag. Udfyld e-mail, navn og arbejdsplads/virksomhed.

Når du tilmelder dig, vil du modtage en e-mail med et bekræftelseslink. Du modtager først nyhedsbrevet, når du har bekræftet din tilmelding.

* Skal udfyldes

Dit samtykke til at modtage det ugentlige nyhedsbrev kan du til enhver tid tilbagekalde ved at afmelde dig nyhedsbrevet eller kontakte os på gris@lf.dk.

Landbrug & Fødevarer Sektor for Gris behandler dine personoplysninger som beskrevet i Landbrug & Fødevarers privatlivspolitik.