8. januar 2020

Webinar til medarbejdere som forstår russisk

Tirsdag den 21. januar 2020 kl. 12 holder SEGES Svineproduktion webinar om håndtering af syge og tilskadekomne dyr for medarbejdere, som forstår russisk.

Korrekt håndtering af syge dyr er vigtigt i forhold til både dyrevelfærd og overholdelse af dansk lovgivning og standarder. SEGES Svineproduktion har en række forskellige materialer om emnet på flere forskellige sprog, men tilbyder nu russisktalende medarbejdere et webinar.

”På tre kvarter vil vi gennemgå regler og vejledninger for håndtering af dyr med halthed, brok og halebid. Der vil også være videoer fra staldgangen med konkrete eksempler på dyr, der skal i sygesti, behandles eller aflives,” siger Tetyana Sydorova, som er vært ved webinaret.

Webinaret er gratis og varer ca. 45 minutter. Det bliver afholdt på russisk, og henvender sig derfor til medarbejdere, som forstår russisk.

Tetyana Sydorova er uddannet dyrlæge i Danmark. Derudover deltager dyrlæge Tina Birk Jensen fra SEGES Svineproduktion.

Tilmelding er nødvendig.

Hvordan foregår webinaret?

Webinaret foregår som et online foredrag, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål i en chat.

I kan deltage flere sammen fra en computer, eller du kan deltage via tablet eller telefon fra hvor som helst.

Når du tilmelder dig, modtager du en mail med link, som giver dig adgang til webinaret.

Husk at slå lyden til.

 

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret om dansk griseproduktion og Noteringen. Modtag nyhedsbrevet hver torsdag. Udfyld e-mail, navn og arbejdsplads/virksomhed.

Når du tilmelder dig, vil du modtage en e-mail med et bekræftelseslink. Du modtager først nyhedsbrevet, når du har bekræftet din tilmelding.

* Skal udfyldes

Dit samtykke til at modtage det ugentlige nyhedsbrev kan du til enhver tid tilbagekalde ved at afmelde dig nyhedsbrevet eller kontakte os på gris@lf.dk.

Landbrug & Fødevarer Sektor for Gris behandler dine personoplysninger som beskrevet i Landbrug & Fødevarers privatlivspolitik.