22. januar 2020

Faktaark og gode råd til dine udenlandske kollegaer

SEGES Svineproduktion har samlet alt indhold på bl.a. russisk og ukrainsk. Blandt andet om smittebeskyttelse og håndtering af syge dyr.

I arbejdet med at gøre det nemmere for udenlandske kollegaer, som starter i dansk svineproduktion, at komme godt i gang har SEGES Svineproduktion samlet en række gode råd og vejledninger på en ny side.

Der er blandt andet tale om "Ti bud om brok", gode råd til håndtering af syge og tilskadekomne dyr samt smittebeskyttelse - med primært fokus på afrikansk svinepest.

Til at starte med er der indhold på ukrainsk, russisk og engelsk, men materiale oversat til andre sprog vil komme senere.

Husk også, at SEGES har lavet et onlinekursus til medarbejdere, som arbejder med svineproduktion. Det er gratis og findes på ukrainsk, rumænsk, dansk og engelsk.

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret om dansk griseproduktion og Noteringen. Modtag nyhedsbrevet hver torsdag. Udfyld e-mail, navn og arbejdsplads/virksomhed.

Når du tilmelder dig, vil du modtage en e-mail med et bekræftelseslink. Du modtager først nyhedsbrevet, når du har bekræftet din tilmelding.

* Skal udfyldes

Dit samtykke til at modtage det ugentlige nyhedsbrev kan du til enhver tid tilbagekalde ved at afmelde dig nyhedsbrevet eller kontakte os på gris@lf.dk.

Landbrug & Fødevarer Sektor for Gris behandler dine personoplysninger som beskrevet i Landbrug & Fødevarers privatlivspolitik.