5. marts 2020

Hjælp os med at gøre landbruget til et endnu mere attraktivt sted at arbejde

SEGES søger dig, som er ejer eller leder i en landbrugsvirksomhed. Du skal have personaleansvar for mindst 4 fuldtidsmedarbejdere og være motiveret for at videreudvikle din arbejdsplads’ attraktivitet.

Måske er din bedrift allerede en super arbejdsplads. Men kan den blive endnu bedre? SEGES søger ejere og leder i landbrugsvirksomheder, der vil være med i en udviklingsopgave, hvor vi stiller viden og værktøjer til rådighed til jer, der ønsker at gøre deres arbejdsplads endnu mere attraktiv.

Hvad skal der ske? 

  • Du starter med at gennemføre en barometermåling, som fortæller, hvor attraktiv din arbejdsplads er netop nu.
  • Sammen evaluerer vi målingen, drøfter anbefalinger og udvælger værktøjer, der kan understøtte jeres arbejde med tiltrækning, oplæring, udvikling og fastholdelse af medarbejdere.
  • Når I har arbejdet med disse værktøjer i en aftalt periode, gennemfører vi en afsluttende evaluering.
  • Du skal også være parat til at give os feedback på en ny temaside om emnet, og vi beder dig måske stille op til en enkelt formidlingsaktivitet. 

Hvor lang tid tager det?

Vi forventer, at dit samlede tidsforbrug er cirka 20 timer. Du vil i et - vist omfang - få dækket dine udgifter. Som tak for din indsats inviterer vi dig også til en gratis inspirationsdag i efteråret 2020 med fokus på attraktive arbejdspladser.

 

Er du interesseret?

Send en kort beskrivelse af dig selv og jeres virksomhed til Elin Aarestrup Sørensen på elas@seges.dk.

Vi vil særligt gerne vide

  • lidt om din rolle som leder
  • produktionen i din virksomhed
  • antal medarbejdere – deres nationalitet og anciennitet

Fristen for at melde sig er den 15. marts 2020. Vi håber at få dig med ombord på dette projekt i en tid med mangel på kvalificeret arbejdskraft i landbruget!