28. maj 2020

Kom til So-seminar hjemmefra

I år er So-seminar rykket online. Det giver mulighed for, at flere kan deltage og få nyeste viden indenfor so-hold.

Højere so-overlevelse og bedre økonomi er i fokus, når SEGES Svineproduktion præsenterer seneste nye forskningsresultater for danske so-holdere og deres medarbejdere. I år foregår det som webinar, så det kan følges fra computer eller tablet. Det er d. 16. juni 2020 kl. 13-15. Sidste frist for tilmelding er d. 14. juni 2020

”Det er ingen hemmelighed, at vi naturligvis gerne ville have holdt et fysisk So-seminar, som vi plejer. Men omstændighederne taget i betragtning har det ikke været muligt. Derfor håber jeg på, at der vil blive taget godt imod denne nye form for vidensdeling. Og måske endda gøre, at flere medarbejdere, som arbejder med søer og pattegrise, får mulighed for at deltage,” siger Christian Fink Hansen, sektordirektør i SEGES Svineproduktion. 

Hvem vil ikke gerne være nummer 1?

I år er der fokus på, at danske so-holdere kan blive nummer 1 indenfor blandt andet dyrevelfærd og produktivitet i forhold til udlandet.

”Jeg tror på, at danske so-holdere kan blive nummer 1. Med løbende opdatering af viden og udvikling kan vi rykke os langt. Og det er dét, I kan få med hjem fra årets online So-seminar,” siger Christian Fink Hansen.

Alle indlæg er baseret på nye erfaringer fra SEGES Svineproduktion, der, som altid, er gennemført under danske forhold og ved hjælp af praktiske forsøg. Det sikrer, at der i langt de fleste tilfælde er tale om viden, der kan bruges direkte på staldgangen.

Du bliver klogere på:

  • So-dødelighed
  • Holdbare avlsdyr
  • Optimal fodring 
  • Strømlinede holdstørrelser