2. juli 2020

Bliv blandt de bedste landmænd – deltag i workshop

TOP 2-landmanden har en gennemsnitlig bundlinje, der er næsten syv gange bedre end TOP 15. Tilmeld din erfagruppe en workshop i efteråret og lær af dem.

I 2017 afdækkede SEGES, hvem landets dygtigste 2 pct. landmænd er, målt på økonomisk afkast og robusthed, og hvad disse landmænd har gjort for at skabe vækst. Sidenhen er der arbejdet videre med denne viden sammen med 14 landmænd, der har sat forskellige forandringer i gang i deres virksomheder – alle med inspiration fra TOP 2.

Ud fra dette arbejde har SEGES udviklet fem anbefalinger til at blive blandt de bedste landmænd. Og nu inviteres du og din erfagruppe til SEGES for at lære at bruge de fem anbefalinger i jeres virksomhed.

Program for dagen

  • Hvad gør TOP 2, og hvad kan du lære af dem?
  • 5 anbefalinger til at blive blandt de bedste landmænd
  • Adfærdsændringer, typiske barrierer og udfordringer i hverdagen
  • Hvordan du kan bruge Advisory Board?
  • Tre konkrete værktøjer, du kan bruge i din virksomhed 

Tid og sted

Workshoppen afholdes på SEGES; Agro Food Park 15, 8200 Aarhus N, og kan afholdes én af følgende datoer: 1. okt. 2. okt., 5. okt., 8. okt. og 9. okt. Programmet tager en halv dag: Kl. 08.30 – 12.00 eller kl. 12.30 – 16.00. I er velkommen til at holde jeres vanlige erfamøde samme dag på SEGES.

Pris

Pris inkl. forplejning er 262,25 kr. pr. person ekskl. moms

Sådan tilmelder du dig

Du tilmelder dig ved at kontakte Rasmus Berg fra SEGES. Du kan ringe til Rasmus på telefon 2868 5610 eller ved at sende en mail på rbla@seges.dk. Seneste tilmelding er 25. august og ved overbooking gælder princippet om først til mølle.

Har du spørgsmål om workshoppen eller tilmelding, er det også Rasmus Berg, du skal kontakte.