9. juli 2020

Fagligt Nyt genopstår

Hvert år har SEGES Svineproduktion tradition for at samle rådgivere, dyrlæger og enkelte svineproducenter til Fagligt Nyt. I år bliver ingen undtagelse.

Det var egentlig ikke planen at afholde Fagligt Nyt 2020. Men som landet ligger nu, bliver det alligevel muligt at samle svinebranchen med bl.a. rådgivere og dyrlæger til Fagligt Nyt på Hotel Legoland. Sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen den 23. – 24. september.

”Det er glædeligt, at vi alligevel kan holde Fagligt Nyt i år. Selvfølgelig under hensyntagen til sundhedsmæssige retningslinjer. Her får vi mulighed for at opdatere branchen om nyeste resultater og innovation inden for dansk svineproduktion. Og jeg tror på, at mange savner at komme ud og møde deres kollegaer fra branchen. Det vil der være rig mulighed for over disse to dage,” siger Christian Fink Hansen, sektordirektør i SEGES Svineproduktion.

Programmet kommer til august, hvor tilmeldingen også åbner. Arrangementet løber, ligesom normalt, over to dage med en middag om aftenen.

Fagligt Nyt præsenterer et udpluk af nogle af de emner, som også kommer på "Viden på tværs". Det gør det muligt for bl.a. rådgivere og dyrlæger at være på forkant med nyeste viden, inden svineproducenter hører det til "Viden på tværs".