17. august 2020

Fagligt Nyt 2020: Tilmelding åben

Programmet er på plads, og tilmelding er åben – så hvis du vil være på forkant med den nyeste viden indenfor dansk svineproduktion, så er det nu, du skal tilmelde dig Fagligt Nyt 2020. Det er d. 23. – 24. september 2020 på Hotel Legoland i Billund.

Forårets seminarer blev afholdt som webinarer, men til Fagligt Nyt 2020 får vi endelig mulighed for at mødes igen. Det er d. 23. og 24. september 2020.

Du kan se frem til et omfattende fagligt program, hvor vi på to dage kommer rundt om de vigtigste emner og udfordringer i dansk svineproduktion. Medicinsk zink er et af temaerne, men du bliver blandt andet også opdateret på:

  • Billigt byggeri (Udvikling af fremtidens stald, som er både driftssikker og billigere at etablere)
  • Status på fosforreduktion og arealbehov ved sænket fosforloft
  • Græsprotein til slagtesvin – På vej mod en mere bæredygtig produktion
  • Rutiner, der kan øge pattegriseoverlevelsen

Helt som vanligt afslutter vi den første dag med en fælles middag, hvor du vil få god mulighed for at netværk med andre i branchen.

Tag trygt med

  • Vi glæder os til at byde dig velkommen til Viden på tværs, som du kan være sikker på bliver afholdt i trygge rammer.
  • Vi stiller høje krav til vores samarbejdspartnere, der alle lever op til Sundhedsstyrelsens retningslinjer for større forsamlinger.
  • Vi sikrer, at der er kvadratmeter nok til alle, at mad og drikke serveres forsvarligt, og at det altid er muligt at vaske hænder eller bruge håndsprit.
  • Vi opfordrer alle deltagere i arrangementet til ofte at vaske hænder eller bruge håndsprit, til at hoste og nyse i ærmet og til at holde afstand til de andre deltagere
  • Hvis du føler dig sløj, skal du melde afbud og blive hjemme.

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret om dansk griseproduktion og Noteringen. Modtag nyhedsbrevet hver torsdag. Udfyld e-mail, navn og arbejdsplads/virksomhed.

Når du tilmelder dig, vil du modtage en e-mail med et bekræftelseslink. Du modtager først nyhedsbrevet, når du har bekræftet din tilmelding.

* Skal udfyldes

Dit samtykke til at modtage det ugentlige nyhedsbrev kan du til enhver tid tilbagekalde ved at afmelde dig nyhedsbrevet eller kontakte os på gris@lf.dk.

Landbrug & Fødevarer Sektor for Gris behandler dine personoplysninger som beskrevet i Landbrug & Fødevarers privatlivspolitik.