9. september 2021

Bonuskonto: Husk samtykkeerklæring inden 14.oktober

Der er stadig en del griseproducenter, der endnu ikke har afgivet samtykke til at få oprettet en bonuskonto. Deadline for samtykkeerklæring er d. 14. oktober.

Soholdere og slagtegriseproducenter med brug af DanBred genetik har mulighed for at få en bonuskonto, hvorpå der optjenes med bonuspoint. Bonuskontoen bruges som fordelingsnøgle, når Landbrug & Fødevarer Svineproduktion (LFS) deler ud af det overskud, som DanBred genetikken skaber.

For at få del i point for 2020 skal der være afgivet samtykkeerklæring inden 14. oktober. Og det er der stadig en del griseproducenter, der ikke har afgivet.

Samtykke via AgroID på landmand.dk

Du afgiver dit samtykke med dit AgroID på landmand.dk. Du skal kun afgive dit samtykke en gang - dvs. har du allerede afgivet samtykke, så skal du ikke gøre mere. Alle, der har afgivet samtykke vil løbende få tildelt bonuspoint på kontoen. 

Dit AgroID skal være CVR-valideret.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål eller problemer med at afgive samtykket, så kan du kontakte SEGES Kundecenter på telefon 70155015 eller på e-mail kundecenter@seges.dk

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret om dansk griseproduktion og Noteringen. Modtag nyhedsbrevet hver torsdag. Udfyld e-mail, navn og arbejdsplads/virksomhed.

Når du tilmelder dig, vil du modtage en e-mail med et bekræftelseslink. Du modtager først nyhedsbrevet, når du har bekræftet din tilmelding.

* Skal udfyldes

Dit samtykke til at modtage det ugentlige nyhedsbrev kan du til enhver tid tilbagekalde ved at afmelde dig nyhedsbrevet eller kontakte os på gris@lf.dk.

Landbrug & Fødevarer Sektor for Gris behandler dine personoplysninger som beskrevet i Landbrug & Fødevarers privatlivspolitik.