29. september 2021

Svineproducenter eller driftsledere søges til innovationsrådet

Har du lyst, eller kender du nogen, der har vil være med til at forme og sikre fremtiden for dansk griseproduktion, så søger SEGES Svineproduktion nu efter nye medlemmer til vores Innovationsråd

Måske er det dig - eller måske du kender den rette kandidat - der vil være med til at forme og sikre fremtiden for dansk griseproduktion.

Innovationsrådet består af 12 fremtidsorienterede griseproducenter, der er med til at:

  • Inspirere og pege på faglige udfordringer i griseproduktionen, der skal løses.
  • Foreslå og prioritere nye projekter og aktiviteter.
  • Give sparring til sektorbestyrelsen i L&F Svineproduktion om strategiske beslutninger for innovations- og demonstrationsaktiviteter.

Innovationsrådets medlemmer udpeges for tre år ad gangen, og der holdes 2-3 møder årligt. Vi betaler årshonorar, mødepenge og rejseomkostninger til deltagerne.

Er du den rette kandidat?

Lige nu har vi nogle ledige pladser i Innovationsrådet, og hvis det har din interesse, så vi vil meget gerne høre fra dig.

Du bedes kontakte sektordirektør Christian Fink Hansen på cfha@seges.dk eller telefon 2130 9226 eller fagchef Kent Myllerup på kmy@seges.dk eller telefon 2965 6673.

Kontakt os venligst senest den 15.oktober 2021.

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret om dansk griseproduktion og Noteringen. Modtag nyhedsbrevet hver torsdag. Udfyld e-mail, navn og arbejdsplads/virksomhed.

Når du tilmelder dig, vil du modtage en e-mail med et bekræftelseslink. Du modtager først nyhedsbrevet, når du har bekræftet din tilmelding.

* Skal udfyldes

Dit samtykke til at modtage det ugentlige nyhedsbrev kan du til enhver tid tilbagekalde ved at afmelde dig nyhedsbrevet eller kontakte os på gris@lf.dk.

Landbrug & Fødevarer Sektor for Gris behandler dine personoplysninger som beskrevet i Landbrug & Fødevarers privatlivspolitik.