8. februar 2022

Sektorbestyrelsen i Landbrug & Fødevarer Gris konstituerer sig med ny kvindelig griseproducent

I dag tirsdag den 8. februar har sektorbestyrelsen i Landbrug & Fødevarer Gris konstitueret sig. Erik Larsen og Allan V. Pedersen fortsætter som henholdsvis formand og næstformand, og griseproducent Stine Mikkelsen er nyt medlem udpeget af primærbestyrelsen.

Sektorbestyrelsen i Landbrug & Fødevarer Gris har ved et bestyrelsesmøde i dag tirsdag den 8. februar konstitueret sig. Erik Larsen og Allan V. Pedersen er efter dagens møde genvalgt som formand og næstformand. Derudover er Stine Mikkelsen nyvalgt af primærbestyrelsen i Landbrug & Fødevarer som bestyrelsesmedlem i Landbrug & Fødevarer Gris. Hun er griseproducent fra Nexø, og har allerede erfaring med bestyrelsesarbejde i Bornholms Landbrug & Fødevarer.

Hun ser frem til at gå i gang med bestyrelsesarbejdet og sætte sit præg på det politiske arbejde: 

”Det er et fælles ansvar, at vi hver især kan bidrage med værdier, som ligger i tråd med de krav, samfundet stiller branchen. Derudover er jeg sikker på, at vi sammen kan bringe mere stolthed og respekt til erhvervet,” fortæller hun.

Formand for Landbrug & Fødevarer Gris Erik Larsen glæder over, at Stine Mikkelsen nu bliver en del af bestyrelsen.

”Vi ønsker at afspejle erhvervet. Derfor er jeg meget glad for, at Stine har valgt at takke ja til en plads i bestyrelsen. Jeg ser frem til at arbejde sammen med hende om at udvikle dansk griseproduktion,” siger formanden.

Stine Mikkelsen er nyt bestyrelsesmedlem i Landbrug & Fødevarer Gris. Erik Larsen og Allan V. Pedersen er genvalgt som henholdsvis formand og næstformand i Landbrug & Fødevarer Gris. Her ses de sammen med det nye bestyrelsesmedlem Stine Mikkelsen fra dagens bestyrelsesmøde.

Efter dagens konstituering ser sektorbestyrelsen ud som følger:

LANDBRUG & FØDEVARERS PRIMÆRBESTYRELSE UDPEGER TRE MEDLEMMER

  • Erik Larsen (formand)
  • Stine Mikkelsen
  • Niels Jørgen Thomsen

DANSKE SVINESLAGTERIER UDPEGER TRE MEDLEMMER

  • Søren Foged Overgaard
  • Ulrik Bremholm
  • Palle Joest Andersen

LANDSMØDE FOR SVINESEKTOREN VÆLGER TRE MEDLEMMER

  • Allan V. Pedersen (Næstformand)
  • Henrik Nielsen
  • Niels Aagaard Jørgensen

DLBR

  • Merete L. Andersen

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret om dansk griseproduktion og Noteringen. Modtag nyhedsbrevet hver torsdag. Udfyld e-mail, navn og arbejdsplads/virksomhed.

Når du tilmelder dig, vil du modtage en e-mail med et bekræftelseslink. Du modtager først nyhedsbrevet, når du har bekræftet din tilmelding.

* Skal udfyldes

Dit samtykke til at modtage det ugentlige nyhedsbrev kan du til enhver tid tilbagekalde ved at afmelde dig nyhedsbrevet eller kontakte os på gris@lf.dk.

Landbrug & Fødevarer Sektor for Gris behandler dine personoplysninger som beskrevet i Landbrug & Fødevarers privatlivspolitik.