3. marts 2022

Afrikansk svinepest - Viden og vejledning

Landbrug og Fødevarer, Gris har tidligere oprettet en temaside om afrikansk svinepest med indhold om viden og forebyggende tiltag til dig som griseproducent og dine medarbejdere.

Der mange forholdsregler du kan tage for at blive ved med at mindske risikoen for et udbrud af Afrikansk svinepest på din bedrift.

Blandt andet er medtagen af madvarer på ejendommen fra udlandet, god information til dine danske og internationale medarbejdere, karantæneregler, reglerne for jagt og trofæer samt registrering af transportkøretøjerne på ejendommen noget af det, som kan forebygge et udbrud af afrikansk svinepest i Danmark.

På vores temaside finder du de vigtigste tiltag og informationer, som du også kan give videre til dine medarbejdere.

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret om dansk griseproduktion og Noteringen. Modtag nyhedsbrevet hver torsdag. Udfyld e-mail, navn og arbejdsplads/virksomhed.

Når du tilmelder dig, vil du modtage en e-mail med et bekræftelseslink. Du modtager først nyhedsbrevet, når du har bekræftet din tilmelding.

* Skal udfyldes

Dit samtykke til at modtage det ugentlige nyhedsbrev kan du til enhver tid tilbagekalde ved at afmelde dig nyhedsbrevet eller kontakte os på gris@lf.dk.

Landbrug & Fødevarer Sektor for Gris behandler dine personoplysninger som beskrevet i Landbrug & Fødevarers privatlivspolitik.