7. juli 2022

Bonuskonto: husk samtykkeerklæring inden d. 26. august

Der er stadig griseproducenter, der endnu ikke har afgivet samtykke til at få oprettet en bonuskonto. Deadline for samtykkeerklæring er d. 26. august 2022.

Soholdere og slagtegriseproducenter med brug af DanBred genetik har mulighed for at få en bonuskonto, hvorpå der optjenes bonuspoint. Bonuskontoen bruges som fordelingsnøgle, når Landbrug & Fødevarer Sektor for gris (LFG) deler ud af det overskud, som DanBred genetikken skaber.

Sektorbestyrelsen for Landbrug & Fødevarer Gris har dog besluttet, at der ikke skal udbetales overskud i indeværende år.

”På grund af den økonomiske situation har Sektorbestyrelsen prioriteret at konsolidere overskuddet, og dermed ikke udbetale overskud i indeværende år” udtaler formand Erik Larsen. 

For at få del i point for 2021 og dermed at point for 2021 kan indgå i fremtidige udbetalinger, skal der være afgivet samtykkeerklæring inden 26. august 2022. Og det er der stadig griseproducenter, der ikke har afgivet.

 
Dit AgroID skal være CVR-valideret.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål eller problemer med at afgive samtykket, så kan du kontakte SEGES Kundecenter på telefon 70155015 eller på e-mail kundecenter@seges.dk