4. maj 2023

Online kurser: Undgå faldgruberne, når du oplærer nye medarbejdere

Arbejder du sammen med både danske og udenlandske medarbejdere, og er du med til at oplære de nye kolleger i griseproduktionen? Så er de gratis online kurser et værktøj, du er nødt til at kende.

”Det giver en rigtig god effekt”, mener driftsleder Rasmus Sørensen, der i løbet af det sidste år har taget de gratis online kurser om griseproduktion i brug på sin bedrift. Kurserne har Rasmus og hans udenlandske medarbejdere brugt til at få de gode vaner og arbejdsopgaver godt under neglene, og det betyder, at de alle er sikre på, hvordan forskellige opgaver løses sikkert, hurtigt og korrekt – og hvorfor opgaverne skal løses på bestemte måder.

Og metoden har ganske enkelt fungeret, nok især fordi kurserne findes på fire forskellige sprog, mener Rasmus. Når både de danske og udenlandske medarbejdere kan se, høre og lære om opgaverne på deres eget sprog, så undgår man nemlig nogle af de store faldgruber som sprogbarrierer og misforståelser, som ellers let opstår i oplæringen.

Hør med i videoen, hvor Rasmus, Hutupasu og Vitalina fortæller, hvordan kurserne har gjort en forskel på bedriften.

20 online kurser om griseproduktionens opgaver

Lige nu er der hele 20 forskellige kurser at vælge imellem, som omhandler forskellige arbejdsopgaver i grisestalden om blandt andet:

…og mange flere.

Alle kurserne er ganske gratis og findes på både dansk, engelsk, ukrainsk og rumænsk, så både du og dine danske og udenlandske medarbejdere kan få det hele med. Husk, at du skal oprette et AgroID for at tage kurserne – det er helt gratis.

Allerede nu kan vi løfte sløret for, at der kommer spritnye kurser om nogle måneder. Hold dig opdateret på kursussiden eller her på svineproduktion.dk.