28. juni 2023

Bonuskonto: Husk samtykkeerklæring inden 25. august 2023

Der er stadig griseproducenter, der endnu ikke har afgivet samtykke til at få oprettet en bonuskonto. Deadline for samtykkeerklæring er d. 25. august 2023.

Soholdere og slagtegriseproducenter med brug af DanBred genetik har mulighed for at få en bonuskonto, hvorpå der optjenes bonuspoint. Bonuskontoen bruges som fordelingsnøgle, når Landbrug & Fødevarer Sektor for gris deler ud af det overskud, som DanBred genetikken skaber.

Sektorbestyrelsen for Landbrug & Fødevarer Gris har dog besluttet, at der ikke skal udbetales overskud i indeværende år.

”Det har været et udfordrende år for DanBred i 2022, og dermed er det ikke muligt at udbetale overskud i indeværende år” udtaler formand Erik Larsen.

For at få del i point for 2022 og dermed at point for 2022 kan indgå i fremtidige udbetalinger, skal der være afgivet samtykkeerklæring inden 25. august 2023. Og det er der stadig griseproducenter, der ikke har afgivet.

Giv samtykke via AgroID på landmand.dk

Du afgiver dit samtykke med dit AgroID på landmand.dk. Du skal kun afgive dit samtykke én gang - dvs. har du allerede afgivet samtykke, så skal du ikke gøre mere. Alle, der har afgivet samtykke vil løbende få tildelt bonuspoint på kontoen.

Dit AgroID skal være CVR-valideret.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål eller problemer med at afgive samtykket, så kan du kontakte SEGES Kundecenter på telefon 70155015 eller på e-mail kundecenter@seges.dk.

Nyhedsbrev

Hold dig opdateret om dansk griseproduktion og Noteringen. Modtag nyhedsbrevet hver torsdag. Udfyld e-mail, navn og arbejdsplads/virksomhed.

Når du tilmelder dig, vil du modtage en e-mail med et bekræftelseslink. Du modtager først nyhedsbrevet, når du har bekræftet din tilmelding.

* Skal udfyldes

Dit samtykke til at modtage det ugentlige nyhedsbrev kan du til enhver tid tilbagekalde ved at afmelde dig nyhedsbrevet eller kontakte os på gris@lf.dk.

Landbrug & Fødevarer Sektor for Gris behandler dine personoplysninger som beskrevet i Landbrug & Fødevarers privatlivspolitik.