11. januar 2024

Har du en innovatør gemt i maven på dig?

Har du lyst, eller kender du nogen, der har vil være med til at forme og sikre fremtiden for dansk griseproduktion, så søger Landbrug & Fødevarer Sektor for Gris i samarbejde med SEGES Innovation nu nye medlemmer til Innovationsrådet.

Er du griseproducent eller driftsleder på en bedrift – så læs videre her. For måske er det dig, eller også er det en, du kender, der vil være med til at forme og sikre fremtiden for dansk griseproduktion.

12 visionære branchefolk

Innovationsrådet består af 12 fremtidsorienterede griseproducenter og driftsledere, der er med til at:

  • Inspirere og udpege de faglige udfordringer i dansk griseproduktion, der har brug for en løsning.
  • Foreslå og prioritere nye projekter og aktiviteter.
  • Give sparring til sektorbestyrelsen i Landbrug & Fødevarer Sektor for Gris om strategiske beslutninger for innovations- og demonstrationsaktiviteter.

Innovationsrådets medlemmer udpeges for tre år ad gangen, og der holdes 2-3 møder årligt. L&F og SEGES betaler årshonorar, mødepenge og rejseomkostninger til deltagerne.

ER DU DEN RETTE KANDIDAT?

Lige nu har vi nogle ledige pladser i Innovationsrådet, og hvis det har din interesse, så vi vil meget gerne høre fra dig.

Du bedes kontakte sekretariatschef fra Landbrug & Fødevarer Sektor for Gris Anders Leegaard Riis på anlr@lf.dk eller telefon 2465 3566 eller fagchef fra SEGES Innovation Janni Hales Pedersen på jahp@seges.dk eller telefon 9136 6416.

Kontakt os venligst senest den 29. januar 2024.